Į verdantį vandenį supilti aviečių skonio želė, gerai išmaišyti ir išpilstyti paruoštą mišinį į pasirinktą formą. Tą patį padaryti su kivi skonio želė. Abi paruoštas želė padėti į šaldytuvą ir leisti sustingti. Sustingusias želė supjaustyti kubeliais ir atsargiai išimti iš formų. Paruoštus želė gabalėlius dėti į pasirinktą kepimo/torto formą.
Į puodą supilti želatiną, rožių limonadą ir viską gerai išmaišyti. Gautą masę pilti į formą ant želė gabalėlių.
Į akskirą puodą supilti citrinų skonio želė ir grietinėlę. Viską pakaitinti nuolat maišant. Tada pridėti graikiško jogurto ir viską gerai išmaišyti. Gautą masę supilti į bendą formą ir palaikyti šaldytuve kol sustings.
Sustingusią masę pašildyti šiltame vandenyje ir apvertus kepimo formą atsargiai ištraukti.
Tortą dekoruojame kremu, mėtų lapeliais ir pabarstukais.
Skanaus!
Susiję receptai
Desertai
Desertai