dubuo, peilis, maistinė plėvelė, kepimo popierius, kočėlas, peilis, plaustymo lentelė, grotelės kepinių vėsinimui.
Šviesi tešla: visus ingredientus supilkite į dubenį ir rankomis minkykite iki vientisos masės. Paruoštą tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve maždaug 10 minučių.
Tamsi tešla: sumaišykite miltus su kakava ir sudėkite likusius ingredientus. Vėl tešlą minkykite rankomis, suvyniokite į maistinę plėvelę ir maždaug 10 minučių palaikykite šaldytuve.
Šviesią tešlą iškočiokite į 0,5 cm storio stačiakampį tarp dviejų kepimo popieriaus lapų. Tamsesnę tešlą iškočiokite tais pačiais matmenimis, naudodamiesi dviem kepimo popieriaus lapais, uždėkite ant šviesios tešlos viršaus ir suspauskite. Suvyniokite tešlą pradedant vynioti nuo ilgosios pusės, suvyniotą ritinį apvyniokite maistine plėvele ir dar 20 minučių palaikykite šaldytuve.
Įkaitinkite orkaitę (viršutinė ir apatinė šiluma: 180 °C / su ventiliatoriumi: 155 °C). Supjaustykite paruoštą tešlos ritinį į 1 cm storio apskritimus, sudėkite juos į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepkite ant vidurinės lentynos maždaug 25 minutes. Ištraukite sausainius iš orkaitės ir leiskite atvėsti ant grotelių kepinių vėsinimui.
Susiję receptai
Desertai
Desertai
Desertai