Vyšnias nuplaukite. Pusei jų pašalinkite kauliukus, o minkštimą sudėkite į dubenį ir užberkite cukrumi. Kartas nuo karto pamaišykite, kad cukrus ištirptų.
Į puodą supilkite pieną, sudėkite želatinos lapelius ir 10 min. palikite brinkti. Tada ant silpnos kaitros nuolat maišydami pieną pakaitinkite, kad želatina ištirptų. Nukelkite pieną nuo viryklės ir palikite atvėsti. Į atvėsusį pieną įmaišykite “Dr.Oetker Milkshake” pakelių turinį ir supilkite į želė formą, sumeskite cukrumi užpiltas vyšnias. Padėkite indą į šaldytuvą 2 val., kad želė sustingtų. Tada kelioms sekundėms pamerkite formą iki kraštų į dubenį su šiltu vandeniu (vanduo neturi apsemti želė), uždėkite ant formos serviravimo lėkštę ir apverskite formą, kad desertas atsidurtų lėkštėje. Dekoruokite jį likusiomis uogomis, jas galima apiberti milteliniu cukrumi.
Susiję receptai
Pyragai ir tortai
Pyragai ir tortai
Pyragai ir tortai