Tešlai į dubenį suberkite miltus, sumeskite sviesto gabaliukus, suberkite, druską, įmeskite trynį, suberkite miltelinį cukrų bei vanilę.
Viską išmaišykite ir pirštais sutrinkite iki trupinių. Šiuos trupinius suberkite į kepimo popieriumi išklotą formą (30x25 cm) ir šaukštu prispauskite prie dugno.
Trupinių masei į dubenį suberkite miltus, cukrų, druską bei cinamoną ir viską išmaišykite. Į šį mišinį sumeskite sviesto gabaliukus ir viską pirštais sutrinkite iki trupinių konsistencijos.
Tada užpilkite vandenį ir išmaišykite. Ant tešlos sluoksnio formoje tolygiai paskleiskite uogienę, sumeskite uogas.
Užtrupinkite trupinių masę.
Kepkite 180–200 °C karštumo orkaitėje maždaug 50 min.
Į ąsotį įberkite 2 pakelius „Dr.Oetker“ kisieliaus ruošinio, užpilkite verdančiu vandeniu ir išmaišykite.
Susiję receptai
Pyragai ir tortai
Pyragai ir tortai
Pyragai ir tortai