Agrastų skonio, bananų skonio bei žemuogių skonio želė paruoškite, kaip nurodyta ant pakuotės, supilkite į tris skirtingus indelius ir padėkite sustingti šaldytuve.
Želatiną išmaišykite su 3 šaukštais vandens. Nedideliame puode ant nesmarkios ugnies pakaitinkite pieną ir cukrų iki virimo. Nukelkite puodą nuo viryklės ir įmaišykite į jį ištirpintą želatiną. Tuomet įmaišykite grietinėlę. Galima indą įmerkti į šaltą vandenį su ledukais, kad greičiau atvėstų.
Spalvotų želė indelių dugnus trumpam pamerkite į karštą vandenį, kad galėtumėte želė išversti ant lentelės. Peiliu susmulkinkite visų trijų spalvų želė ir gabaliukus sudėkite į indą, kuriame ruošite desertą. Tada ant viršaus užpilkite atvėsintą baltą želė. Padėkite indą į šaldytuvą, kad desertas sustingtų.
Išimant desertą iš indo, peiliu apipjaukite jo kraštus taip atskirdami nuo sienelių, o dugną kelioms sekundėms pamerkite į karštą vandenį. Uždenkite indą lėkšte ir viską apverskite, kad desertas iškristų į lėkštę. Apliekite desertą sirupu ir mėgaukitės.
Susiję receptai
Desertai
Desertai
Desertai