Kiaušinius su druska išplakite iki putų.
Tešlai dubenėlyje virš indo su karštu vandeniu ištirpinkite šokoladą.
Dideliame dubenyje iki purumo išplakite sviestą su cukrumi ir “Dr.Oetker” vaniliniu cukrumi. Tada įmaišykite šokoladą, miltus ir migdolų miltus, “Dr.Oetker” kepimo miltelius.
Galiausiai įmaišykite išplaktus kiaušinius. Pusę tešlos sukrėskite į kepimo popieriumi išklotą maždaug 20 cm skersmens skardą ir kepkite 25 min. 180 °C orkaitėje. Taip pat iškepkite likusią tešlą. Kepinius atvėsinkite.
Įdarui šokoladą, sviestą, 4 šaukštus grietinėlės ir cukrų sudėkite į metalinį dubenėlį ir maišydami kaitinkite virš indo su karštu vandeniu, iki masė taps kremo konsistencijos. Tada palikite atvėsti. Likusią grietinėlę išplakite su milteliniu cukrumi ir Dr.Oetker” grietinėlės standikliu.
Pusę įdaro šokolado užtepkite ant apatinio torto sluoksnio, ant jo paskleiskite grietinėlę, tada uždėkite viršutinį kepinio sluoksnį. Šį apliekite likusiu šokoladu, papuoškite figomis ir “Dr.Oetker” pabarstukais.
Susiję receptai
Pyragai ir tortai
Pyragai ir tortai
Pyragai ir tortai