Kambario temperatūros sviestą išplakite su cukrumi, druska ir kiaušinio tryniu iki purios masės. Tada įmaišykite citrusų žieveles. Galiausiai įmaišykite abejus miltus, suminkykite tešlą.
Tarp dviejų kepimo popieriaus lapų tešlą iškočiokite iki maždaug 3 mm storio ir 1 val. padėkite į šaldytuvą.
Formele išspauskite širdeles, sudėkite ant kepimo popieriaus skardoje ir kepkite 180°C karštumo orkaitėje maždaug 15 min. arba kol sausainiai ims rusvėti. Iškeptus sausainius palikite atvėsti.
Paruoškite glajus, kaip nurodyta ant pakuotės. Šviesaus glajaus pašlakstykite ant tamsaus, į jį mirkykite sausainius ir sudėkite ant kepimo popieriaus. Ragaukite iškart arba palaukite, kol glajus sustings.
Susiję receptai
Sausainiai
Sausainiai