Flag

Saldžiųjų paprikų ir bazilikų padažas picai

1 - 2 litrai (l)
Pažengusiems
60
Pagardinkite savo picas gurmanišku padažu!
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Patarimai ir gudrybės
Padažo iškart ruoškite dviem, trims kartams. Paruoštą supilkite į stiklainį ir uždarytą laikykite šaldytuve. 
Patarimai ir gudrybės
Padažui ruošti naudokite tiek sultingas apvalias saldžiąsias paprikas, tiek itin malonaus skonio pailgas. 
Patarimai ir gudrybės
Iš raudonų paprikų paruošite raudoną padažą, iš geltonų - geltoną padažą,  iš žalių – žalią, o iš oranžinių – oranžinį.
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai