Obuolius supjaustykite 1–1,5 cm storio griežinėliais. Specialiu įrankiu arba
kamšteliu, pvz., nuo aliejaus butelio, pašalinkite sėklalizdžius. (Per didesnio
diametro plyšį patogiau vynioti tešlą.)
Tešlą atitirpinkite ir supjaustykite 1–1,5 cm pločio juostelėmis. Jas šiek tiek
timptelėkite, kad juostelės pailgėtų, jomis apvyniokite obuolių griežinėlius ir
sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos tešlos.
Tešla apvyniotų griežinėlių viršų ir šonus aptepkite kiaušinio plakiniu.
„Dr.Oetker“ malūnėliu pasmulkinkite vanilės ankšties virš kiekvieno kepti
paruošto griežinėlio ir apiberkite juos migdolų plokštelėmis.
Kepkite 180–200 °C karštumo orkaitėje maždaug 20–25 min. arba kol tešla
išsipūs ir taps rusva.
Iškeptus pyragaičius apiberkite milteliniu cukrumi ir ragaukite. Pyragaičiai
gardūs šilti ir šalti.
Susiję receptai
Desertai
Desertai
Desertai