Kambario temperatūros sviestą iki purumo išplakite su vaniliniu cukrumi ir cukrumi. Tada po vieną įmuškite kiaušinius ir vis plakite. Kai masė taps vientisa, suberkite miltus, kepimo miltelius, migdolus ir druską, įmaišykite pieną. Trečdalį tešlos supilkite į 20 cm skersmens skardą ir kepkite 160 °C orkaitėje 30 min. Iš likusios tešlos iškepkite dar du kepinio sluoksnius ir atvėsintus subadykite mediniu iešmeliu ar šakute, kad lengviau įsigertų trintos uogos.
Braškes nuplaukite. Trečdalį arba pusę jų sutrinkite su cukrumi.
Kremui “Dr. Oetker Cremilla” mišinį išplakite su pienu ir grietinėle iki purumo. Ant subadytų kepinio sluoksnių uždėkite po 3-4 šaukštus trintų braškių ir palikite 20 min. įsigerti. Tada ant kiekvieno jų uždėkite po 2-3 šaukštus grietinėlės kremo ir tolygiai paskleiskite jį. Sudėkite sluoksnius vieną ant kito (labai nespauskite), kremu aptepkite šonus. Padėkite pyragą į šaldytuvą 3 val. Tada dekoruokite likusiomis braškėmis ir ragaukite.
Susiję receptai
Pyragai ir tortai
Pyragai ir tortai
Pyragai ir tortai