Kiaušinių baltymus išplakite su druska ir cukrumi iki standžių putų. Spanguoles labai smulkiai sukapokite ir dubenyje sumaišykite su migdolų miltais, tada įmaišykite baltymus.
Šaltame vandenyje suvilgytais delnais suformuokite graikinio riešuto dydžio rutuliukus ir sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Į kiekvieno kamuoliuko vidurį įspauskite spanguolę arba migdolą.
Kepkite 140-150 °C orkaitėje 25-30 min. Iškeptus sausainius palikite atvėsti ir sutvirtėti, tada nuimkite nuo popieriaus.
“Dr.Oetker” balto glajaus pakuotę pamerkite į karštą vandenį, tada atkirpkite ir supilkite į mažą indelį. Sausainių viršūnes pamirkykite šiame glajuje, ant viršaus uždėkite po riešutą arba dekoruokite raudonu “Dr.Oetker” kremu iš tūbelės, naudodami antgalį. Prieš tai šio glajaus pakuotę taip pat reikės palaikyti karštame vandenyje.
Susiję receptai
Desertai
Desertai
Desertai