Formos duobučių dugną ir sieneles patepkite trupučiu sviesto.
Kiaušinių baltymus su druska bei vanilės ekstraktu plakite1-2 min.
Kol šiek tiek suputos. Įmaišykite miltelinį cukrų, maltus migdolus, miltus bei ištirpintą sviestą.
Viską išmaišykite – gausis grietinės tirštumo tešla. Supilkite ją į formos duobutes, užpildydami du trečdalius kiekvienos duobutės. Tada į tešlą kiekvienoje duobutėje susmeikite po keletą uogų.
Kepkite 170 °C orkaitėje 25-30 min.
Kepinius atvėsinkite formoje ir atsargiai iš jos ištraukite arba apvertę formą iškratykite – pyragaičiai labai purūs. Apiberkite juos milteliniu cukrumi.
Pieną supilkite į plaktuvą.
Supilkite abiejų “Dr.Oetker” ruošinio pakelių turinį ir gerai viską išplakite. Išdalinkite kokteilį į stiklines ir mėgaukitės.
Paruošite 2-3 porcijas kokteilio.
Susiję receptai
Desertai
Desertai
Desertai