Į didelį dubenį sudėkite kambario temperatūros sviestą, cukrų, druską, miltus, kepimo miltelius, kiaušinius, pieną, vanilės pastą ir elektriniu plaktuvu viską plakite 2-3 min. Pusę tešlos supilkite į kitą dubenį.
Kakavos miltelius puodelyje sumaišykite su karštu vandeniu ir atvėsinkite. Po to įmaišykite į vieną iš indų su tešla.
Iš lėto, po samtelį tai vienos, tai kitos tešlos pilkite į 20 cm skersmens kepimo popieriumi išklotą formą, taikydami supilti į patį vidurį. Kepkite 50-60 min., kol kepinys iškils, o įsmeigus medinį iešmelį ištrauksite jį švarų.
Palikite kepinį atvėsti, tada apiberkite milteliniu cukrumi ir pjaustykite.
Susiję receptai
Keksiukai
Keksiukai
Keksiukai