Lietiniams visus ingredientus sudėkite į dubenį ir išplakite. Po to iškepkite lietinius.
Įdarui maskarponę išmaišykite su cukrumi, vanilės ekstraktu ir grietinėle.
Lietinius paklokite linija, kad perpus uždengtų vienas kitą. Suformuotą lietinių stačiakampį aptepkite įdaru. Ilgąsias kraštines (maždaug 3 cm) užlenkite vidurio link. Suvyniokite vyniotinį. (Jį galima sutvirtinti mediniais iešmeliais.)
Glajui dubenėlyje išmaišykite grietinėlę, ištirpintą želatiną, vandenį, cukrų ir kakavą, luktelkite, kol ims tirštėti. Užpilkite glajų ant vyniotinio ir šį palikite šaldytuve 2–3 val. arba per naktį. Vyniotinį galima pagardinti šokolado drožlėmis.
Susiję receptai
Desertai
Desertai
Desertai