Tešlai kiaušinius išplakite su cukrumi ir druska, įberkite miltus, įpilkite pasukas, ištirpintą sviestą. Tešlą išmaišykite. Po to dalimis įmaišykite pieną – pilkite tiek, kad tešla būtų pakankamai skysta.
Tada įkaitinkite keptuvėje pusę šaukšto aliejaus ir iškepkite pirmą lietinį – kiekvieną pusę po 1-1,5 min. Jei tešla per skysta, įmaišykite dar šaukštą miltų.
Įdarui varškę išmaišykite su maskarpone, milteliniu cukrumi bei “Dr.Oetker” vaniliniu cukrumi. Po 1-2 šaukštus įdaro įvyniokite į kiekvieną lietinį.
Lietinius 3-4 min. apkepkite įkaitintame svieste. Iškeptus pagardinkite uogiene, šviežiomis uogomis, pabarstykite milteliniu cukrumi ir ragaukite.
Susiję receptai
Kita
Kita
Kita