Į gilų indą suberkite “Dr.Oetker” “Tiramisu” ruošinį. Užpilkite ant jo pieną ir viską plakite elektriniu plaktuvu 1-2 min., kol masė ims tirštėti.
Į dubenėlį supilkite atšaldytą alų.
Sausainius perpjaukite arba perlaužkite pusiau, kad tilptų į stiklinę.
Į stiklinės dugną įdėkite šaukštą tiramisu masės. Užberkite truputį kakavos.
Sausainius po vieną kelioms akimirkoms merkite į alų. Kai tik sausainis ims minkštėti, dėkite į stiklinę ant tiramisu masės sluoksnio. Ant sausainių dėkite 1-2 vyšnias ir vėl šaukštą tiramisu masės bei truputį kakavos. Taip sluoksniuokite iki stiklinės viršaus.
Viršutinis sluoksnis – kakava (jį galima užberti prieš patiekiant desertą). Desertus 1 val. atvėsinkite šaldytuve ir ragaukite.
Susiję receptai
Desertai
Desertai
Desertai