Tešlai į dubenį supilkite „Dr.Oetker“ keksiukų ruošinį, įmuškite kiaušinius, supilkite aliejų ir įdėkite jogurtą. Viską gerai išmaišykite.
Į kepimo skardos duobutes sudėkite popierines keksiukų formeles, į jas šaukštu išdalinkite tešlą. Kepkite 175 °C karštumo orkaitėje 17–20 min. Iškeptus keksiukus palikite atvėsti.
Kremui dubenyje išmaišykite kambario temperatūros sviestą, maskarponę ir „Dr.Oetker“ ruošinį kremui. Kremą po lygiai išdalinkite į tris dubenėlius. Į kiekvieną dubenėlį įmaišykite po pakelį maistinių dažų.
Į konditerinį maišelį įdėkite vienos spalvos kremo ir išspauskite juostelę ant maistinės plėvelės. Tą patį padarykite su kitomis dviem spalvomis – kremo juosteles išspauskite vieną šalia kitos. Maistinę plėvelę su trispalviu kremu suvyniokite lyg vyniotinį ir šį įdėkite į konditerinį maišelį su antgaliu. Kremu dekoruokite atvėsusius keksiukus.
Susiję receptai
Keksiukai
Keksiukai
Keksiukai