Iškepkite šokoladinius keksiukus pagal pasirinktą receptą.
Šokoladiniai Helovyno keksiukai Receptas | Dr. Oetker
Paruoškite kremą. Maskarponę, žaliosios arbatos miltelius ir miltelinį cukrų sudėkite į plakimo dubenį. Trumpai išplakite, kol produktai susimaišys. Toliau plakdami vidutiniu greičiu, lėtai pilkite grietinėlę. Supylę visą, plakimo greitį padidinkite ir plakite, kol kremas sutirštės iki savo formą laikančių putų. Neperplakite kremo – perplakus jis sušoks į gumuliukus. Tad vos tik matysite, jog kremas sutirštėjo tiek, kad laiko savo formą, plakti nustokite.
Paruoštą kremą sudėkite į konditerinį maišelį su žvaigždutės formos antgaliu. Išspauskite kremą ant keksiukų viršaus, formuodami aukštas kremo kepurėles.
Kremo kepurėles dekoruokite kalėdiniais pabarstukais, kad primintų šventines eglutes.
Iki patiekiant laikykite šaldytuve.
Recepto autorė ir fotografė Asta Černė www.sauletavirtuve.lt
Susiję receptai
Keksiukai
Keksiukai
Keksiukai