Sviestą, cukrų, avižinius dribsnius, cinamoną ir miltus suminkikyte į vientisą masę. Sutarkuokite moliūgą ir įdėkite į masę. Viską vėl gerai sumaišykite.
Įlašinkite vanilės kvapo esencijos, išspauskite visą pakelį Dr. Oetker žalių konditerinių dažų. Viską sumaišykite ir sudėkite ant skardos šaukšto dydžio porcijomis.
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 12-15 minučių. Kol sausainiai kepa išskaptuokite kelis mažus moliūgus.
Dr. Oetker balto glajaus pakelį palaikykite 4 minutes karštame vandenyje. Išimkite sausainius iš orkaitės ir ant jų po lygiai išspauskite glajų.
Dekoruokite sausainius glajumi ir norimais saldainiais.
Susiję receptai
Sausainiai
Sausainiai