Į dubenį įmušame kiaušinius, beriame cukrų ir viską gerai išmaišome rankomis arba plaktuvu. Tada pilame aliejų, maistinius dažus, kepimo miltelius, miltus ir viską gerai išmaišome iki vientisos masės. Paruoštą masę dedame į kepimo formą (prieš tai ją išklokite kepimo popieriumi, jei reikia). Kepame apie 45 minutes iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Iškepusį raudonos spalvos keksą pjaustome lygiomis dalimis, o tada kiekvienoje riekelėje formuojame širdeles.
Į dubenį įmušame kiaušinius, beriame miltus, kepimo miltelius ir viską gerai išmaišome iki vientisos masės. Paimame kepimo popieriumi išklotą skardą ir dedame dalį kekso tešlos. Tada paimame širdies formos riekeles ir dedame jas viena šalia kitos per visą kepimo formą. Likusias tuščias kepimo formos vietas bei viršį užpildome kekso tešlą, išlyginame kekso paviršių.
Paruoštą keksą kepame apie 60 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Glajaus pakuotes panardiname į karštą vandenį ir palaukiame kol glajus suminkštės. Iškepusį keksą išimame iš kepimo formos, dekoruojame pasirinktais glajais ir pabarstukais.
Skanaus!
Susiję receptai
Keksiukai
Keksiukai