Kiaušinius išplakite su druska, cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki standžių putų. Įsijokite į juos miltus, kepimo miltelius bei kakavą ir gerai išmaišykite.
Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą (35x35 cm). Kepkite 180 °C orkaitėje maždaug 15 min. Palikite kepinį atvėsti.
Įdarui sumaišykite panakotos mišinį su cukrumi ir 200 ml pieno. Likusį pieną ir grietinėlę užvirkite nedideliame puode ir tada įmaišykite paruoštą mišinį. Maišant pavirkite 1 min., kol cukrus ištirps. Tada nukelkite nuo viryklės ir palikite atvėsti.
Kepinį perpjaukite pusiau. Vieną jo dalį įklokite į kepimo popieriumi išklotą nedidelę skardą, užtepkite pradėjusią stingti panakotą ant kepinio, suberkite į gervuoges. Ant viršaus užklokite likusią kepinio pusę, lengvai prispauskite prie panakotos sluoksnio (ant viršaus galima uždėti medinę lentelę).
Padėkite skardą į šaldiklį 2-3 val. ir tada pyragą ragaukite.
Susiję receptai
Desertai
Desertai