Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Kiaušinių baltymus atsiskirkite nuo trynių. Baltymus gerai išplakite, po truputį pridedant cukraus. Įmaišykite trynius po vieną. Galiausiai švelniai įmaišykite išsijotus miltus su kakava.
Supilkite tešlą į formą ir kepkite apie 30 min., kol patikrinus krapštuku tešla nebelips.Dujinė orkaitė: 180 °CElektrinė orkaitė: 180 °CPapildoma informacija: orkaitė turėtų būti iš anksto pašildyta. Kepimo laikas: 30 min.Iškeptą pyragą palikite ant grotelių, kad atvėstų.
Užvirkite vandenį ir išmatuokite 600 ml ir 200 ml. Į abu tūrius supilkite po vieną pakelį želė ir maišykite, kol visiškai ištirps. Atidėkite atvėsti.
Išspauskite citrinos sultis ir sumaišykite jas su vandeniu ir cukrumi. Tešlą apliekite paruoštu punšu.
Grietinėlę išplakite su 1 šaukštu cukraus pudros, pabaigoje įmaišykite želė, ištirpintą 200 ml vandens. Paruoštą masę sudėkite ant iškepto biskvito ir atidėkite į šaldytuvą sustingti.
Prieš pat pilant želę, griežinėliais supjaustykite bananus, apšlakstykite citrinos sultimis ir sudėkite ant grietinėlės sluoksnio. Ant viršaus supilkite likusią (600 ml) stingstančią želė ir atidėkite į šaldytuvą, kol visiškai sustings.
Susiję receptai
Desertai
Desertai