Aukštos kokybės rausvasis belgiškas šokoladas yra natūraliai rausvas. Šokoladas yra gaminamas iš kruopščiai atrinktų kakavos pupelių. Šio šokolado gabalėlių skonis švelnus ir vaisinis. Dėl apvalios lašelių formos šokoladą labai lengva pašildyti ir ištirpti. Rausvojo šokolado gabalėliai tinka pyragams glaistyti, šokoladiniams saldainiams gaminti bei maišyti į pyragų, bandelių, keksiukų ir kitų kepinių tešlą. Taip pat, tinka dekoravimui.
Informacija apie maistingumą
* % = % paros normos
100 g pakuotės turinys
Energija
Riebalai
Sotieji riebalai
Angliavandeniai
Cukrus
Baltymai
Druska
2365
kj 567
kcal
36 g
22 g
53 g
52 g
6.2 g
0.21 g
*Tai – atsakomybės apribojimo tekstas dėl maistinės informacijos