Krosnyje kepta pica su jautienos saliamiu ir raudonaisiais svogūnais.
Paruošimas: Laikykite užšaldytą iki kepimo. 1. Įkaitinkite orkaitę. Kaitinimas iš viršaus ir iš apačios: 220ºC. Karšto oro funkcija: 200ºC. 2. Nuimkite plėvelę. 3. Giliai užšaldytą La Mia Pinsa kepkite orkaitėje 11–13 min. ant vidurinių grotelių. Prieš vartodami įsitikinkite, kad produktas yra visiškai iškepęs.
Informacija apie maistingumą
* % = % paros normos
100 g pakuotės turinys
Vienos porcijos pakuotės turinys
%
Energija
Riebalai
Sotieji riebalai
Angliavandeniai
Cukrus
Fibre
Baltymai
Druska
949
kj 225
kcal
5.8 g
2.4 g
34 g
4 g
2 g
8.5 g
1.1 g
*Tai – atsakomybės apribojimo tekstas dėl maistinės informacijos