Tortų, pyragų, desertų tešlos pagerinimui, sriubų ir padažų sutirštinimui. Į kai kuriuos ruošiamus tortų kremus, tirštas sriubas, padažus ar vaisių desertus būtina įdėti medžiagos, kuri šiuos patiekalus sutirština, tačiau nepakeičia skonio. Dr. Oetker natūralus kukurūzų krakmolas „Gustin“ yra kaip tik toks. Tinkamas naudoti ne tik kaip tirštiklis. Jo galima įberti į pyragų ar sausainių tešlą, kad šie būtų purūs ir trapūs, arba jame apvolioti žuvį – iškepta bus traški ir sultinga.
Informacija apie maistingumą
* % = % paros normos
100 g pakuotės turinys
Energija
Riebalai
Sotieji riebalai
Angliavandeniai
Cukrus
Baltymai
Druska
1512
kj 356
kcal
0.6 g
0.1 g
87 g
0 g
0.5 g
0.13 g
*Tai – atsakomybės apribojimo tekstas dėl maistinės informacijos