Krosnyje kepta pica su penkių rūšių sūriais, greitai užšaldyta. Norėdami suteikti jums išskirtinio skonio patirtį, savo itin didelį aukščiausios kokybės picos padą gardiname kruopščiai atrinktais ingredientais ir kepame itališkoje akmens masės krosnyje 400 °C temperatūroje, kol jis pasidaro nuostabiai purus ir gardžiai traškus. Visą parą brandintos taikant unikalų trijų etapų procesą tešlos kepinį pagardiname juodaisiais pipirais ir sodriu padažu iš Emilijos Romanijos regiono saulėje sunokintų saldžių pomidorų su žiupsneliu jūros druskos. Tuomet paviršių padengiame penkiomis skirtingomis sūrio rūšimis: kreminiu mocarelos, rūkyto baltojo čederio, aitraus pelėsinio mėlynojo, grietinėlės skonio rikotos ir kvapniuoju provolonės sūriu. Šis derinys pavergtų kiekvieno sūrio gurmano širdį, o skonių įvairovė yra tiesiog neprilygstama.
Informacija apie maistingumą
* % = % paros normos
100 g pakuotės turinys
Vienos porcijos pakuotės turinys
%
Energija
Riebalai
Sotieji riebalai
Angliavandeniai
Cukrus
Fibre
Baltymai
Druska
978
kj 233
kcal
8.9 g
4.6 g
27 g
4 g
1.9 g
9.8 g
1.2 g
*Tai – atsakomybės apribojimo tekstas dėl maistinės informacijos