Krosnyje kepta pica su Calabrese saliamiu, nduja stiliaus virta kiauliena ir sūriu, greitai užšaldyta. Norėdami suteikti jums išskirtinio skonio patirtį, savo itin didelį aukščiausios kokybės picos padą gardiname kruopščiai atrinktais ingredientais ir kepame itališkoje akmens masės krosnyje 400 °C temperatūroje, kol jis pasidaro nuostabiai purus ir gardžiai traškus. Trimis etapais ištisą parą brandintos tešlos kepinį pagardiname juodaisiais pipirais ir sodriu padažu iš Emilijos Romanijos regiono saulėje sunokintų saldžių pomidorų su žiupsneliu jūros druskos. Tuomet paviršių gausiai padengiame tradicinio Kalabrijos regiono saliamio griežinėliais ir aštria tepama nduja dešra. Raudonosios paprikos kubeliai ir pašlakstymas aitriu medaus padažu sukuria skonį, kuriam neįmanoma atsispirti.
Informacija apie maistingumą
* % = % paros normos
100 g pakuotės turinys
Vienos porcijos pakuotės turinys
%
Energija
Riebalai
Sotieji riebalai
Angliavandeniai
Cukrus
Fibre
Baltymai
Druska
969
kj 231
kcal
9.1 g
4 g
27 g
4.9 g
2 g
9.2 g
1.3 g
*Tai – atsakomybės apribojimo tekstas dėl maistinės informacijos