Į verdantį vandenį supilti aviečių skonio želė, gerai išmaišyti ir išpilstyti paruoštą mišinį į pasirinktą formą. Tą patį padaryti su kivi skonio želė. Abi paruoštas želė padėti į šaldytuvą ir leisti sustingti. Sustingusias želė supjaustyti kubeliais ir atsargiai išimti iš formų. Paruoštus želė gabalėlius dėti į pasirinktą kepimo/torto formą.
Į puodą supilti želatiną, rožių limonadą ir viską gerai išmaišyti. Gautą masę pilti į formą ant želė gabalėlių.
Į akskirą puodą supilti citrinų skonio želė ir grietinėlę. Viską pakaitinti nuolat maišant. Tada pridėti graikiško jogurto ir viską gerai išmaišyti. Gautą masę supilti į bendą formą ir palaikyti šaldytuve kol sustings.
Sustingusią masę pašildyti šiltame vandenyje ir apvertus kepimo formą atsargiai ištraukti.
Tortą dekoruojame kremu, mėtų lapeliais ir pabarstukais.
Skanaus!
Susiję receptai
Desertai
Desertai
Desertai
Desertai
Desertai
Desertai
Paruošimo laikas:60 Pažengusiems8 porcijos