Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Velykinis želė tortas

recipe-Velykinis želė tortas

Nekeptas želė tortas

8 porcijos

Vidutinio sudėtingumo 60 Minutės

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Velykinis želė tortas

Tortui:

1 pak. Dr. Oetker Aviečių skonio želė
500 ml vandens
1 pak. Dr. Oetker kivi skonio želė
500 ml vandens
1 pak. Dr. Oetker želatinos
750 ml rožių limonado
1 pak. Dr. Oetker citrinų skonio želė
300 ml Grietinėlės
200 g graikiško jogurto

Papuošimui:

1 pak. Dr. Oetker širdelės formos pabarstukų
1 mėtos lapelių

paruošimas

paruošimas

1

Želė torto

Į verdantį vandenį supilti aviečių skonio želė, gerai išmaišyti ir išpilstyti paruoštą mišinį į pasirinktą formą. Tą patį padaryti su kivi skonio želė. Abi paruoštas želė padėti į šaldytuvą ir leisti sustingti. Sustingusias želė supjaustyti kubeliais ir atsargiai išimti iš formų. Paruoštus želė gabalėlius dėti į pasirinktą kepimo/torto formą.

2

Į puodą supilti želatiną, rožių limonadą ir viską gerai išmaišyti. Gautą masę pilti į formą ant želė gabalėlių.

3

Į akskirą puodą supilti citrinų skonio želė ir grietinėlę. Viską pakaitinti nuolat maišant. Tada pridėti graikiško jogurto ir viską gerai išmaišyti. Gautą masę supilti į bendą formą ir palaikyti šaldytuve kol sustings.

4

Sustingusią masę pašildyti šiltame vandenyje ir apvertus kepimo formą atsargiai ištraukti.

5

Tortą dekoruojame kremu, mėtų lapeliais ir pabarstukais.

Skanaus!

Mitybos informacija Receptas Velykinis želė tortas

Porcija / vnt 100 g / ml
Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.