Flag

Velykinis želė tortas

8 porcijos
Pažengusiems
60
Naujas gardus receptas nekeptas želė tortas
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image

Sudedamosios dalys

Tortui
1 pak.Dr. Oetker Aviečių skonio želė
500 mlvandens
1 pak.Dr. Oetker kivi skonio želė
500 mlvandens
1 pak.Dr. Oetker želatinos
750 mlrožių limonado
1 pak.Dr. Oetker citrinų skonio želė
300 mlgrietinėlės
200 ggraikiško jogurto
Papuošimui
1 pak.Dr. Oetker širdelės formos pabarstukų
1mėtos lapelių

Peržiūrėti produktus

Picture - Dr. Oetker želatinos
Picture - Dr. Oetker citrinų skonio želė
Picture - Dr. Oetker širdelės formos pabarstukų
1

Želė torto

Į verdantį vandenį supilti aviečių skonio želė, gerai išmaišyti ir išpilstyti paruoštą mišinį į pasirinktą formą. Tą patį padaryti su kivi skonio želė. Abi paruoštas želė padėti į šaldytuvą ir leisti sustingti. Sustingusias želė supjaustyti kubeliais ir atsargiai išimti iš formų. Paruoštus želė gabalėlius dėti į pasirinktą kepimo/torto formą.

2

Į puodą supilti želatiną, rožių limonadą ir viską gerai išmaišyti. Gautą masę pilti į formą ant želė gabalėlių.

3

Į akskirą puodą supilti citrinų skonio želė ir grietinėlę. Viską pakaitinti nuolat maišant. Tada pridėti graikiško jogurto ir viską gerai išmaišyti. Gautą masę supilti į bendą formą ir palaikyti šaldytuve kol sustings.

4

Sustingusią masę pašildyti šiltame vandenyje ir apvertus kepimo formą atsargiai ištraukti.

5

Tortą dekoruojame kremu, mėtų lapeliais ir pabarstukais.


Skanaus!