Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Varškėtis

Greitai paruošiamas varškės pyragas

1 vienetas

Lengvai paruošiamas 30 Minutės

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Varškėtis

Tešlai:

250 g miltų
7 ½ g Dr. Oetker kepimo miltelių
80 g sviesto arba margarino (minkšto) arba margarino (minkšto)
60 g cukraus pudros
8 g Dr. Oetker vanilinio cukraus
1 kiaušinio
2 ml pieno

Varškės įdarui:

1000 g varškės (riebesnės) (riebesnės)
6 kiaušinių
200 g cukraus
40 g Dr. Oetker kukurūzų krakmolo
30 g manų kruopų
8 g Dr. Oetker vanilinio cukraus
50 g sviesto
1 tarkuota citrinos žievelė nuo 1/2 citrinos

paruošimas

paruošimas

1

Ant minkymo lentos persijojame miltus, kepimo miltelius, sudedame likusius tešlos ingredientus, reikalui esant pieną, ir rankomis suminkome tešlą.

Viršutinė/apatinė šiluma: 180 °C

Kepimo laikas: 60 - 70 min.

2

Iš pusės tešlos iškočiojame lakštą, kurį patiesiame torto formoje (26 cm skersmens). Iš kitos pusės iškočiojame juostą, kuria išklojame formos šonus taip, kad susijungtų su dugnu.

3

Varškės įdaro paruošimas: Ingredientus gerai išmaišome ir supilame ant tešlos. Pašauname kepti į įkaitintą orkaitę.

4

Baigus kepti peilio smaigaliu atsargiai atskiriame varškėčio šonus nuo formos ir dar formoje leidžiame ataušti. Ataušusį varškėtį pabarstome cukraus pudra.

Mitybos informacija Receptas Varškėtis

Porcija / vnt 100 g / ml

Naudojami Dr. Oetker produktai

Daugiau informacijos apie produktą

Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.