Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Varškės trikampiukai

Lengvai paruošiamas

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Varškės trikampiukai

Tešlai:

½ Dr. Oetker vanilinio cukraus 45 g cukraus 150 g varškės 100 ml pieno 100 ml aliejaus

Įdarui:

Papuošimui:

paruošimas

paruošimas

1

Tešlai

250 g aukščiausios rūšies kvietinių miltų

 

50 g Dr. Oetker kukurūzų krakmolo Gustin

 

1 arb. šaukštelis Dr. Oetker kepimo miltelių

 

½ Dr. Oetker vanilinio cukraus

 

45 g cukraus

 

150 g varškės

 

100 ml pieno

 

100 ml aliejaus

3

Įdarui

200 g tirštos uogienės

3

Papuošimui

Cukraus miltelių pabarstymui

 

3-4 tiršto uogų sirupo

4

Gaminimas

Giliame dubenyje sumaišykite visus birius produktus, įdėkite varškę ir palaipsniui supilkite pieną ir aliejų.

 

Išminkykite tešlą ir iškočiokite 2 mm storio lakštą. Padalinkite lakštą į 9 kvadratėlius.

 

Ant vienos kvadratėlio pusės uždėkite ½ valgomojo šaukšto uogienės ir užlenkite, kad gautųsi trikampis. Paruoštus trikampius sudėkite ant riebalais išteptos ir miltais apibarstytos skardos ir įdėkite į orkaitę.

 

Iškepusius atvėsintus trikampiukus apibarstykite cukraus milteliais, 3-4 cukraus miltelių sumaišykite su sirupu, kad gautųsi medaus konsistencijos masė ir šaukštelio pagalba papuoškite trikampiukus.

 

Elektrinė orkaitė:

180˚ -190˚ C vidurinėje orkaitės dalyje (prieš dedant įkaitinti)

 

Dujinė orkaitė:

160˚ -170˚ C (prieš dedant įkaitinti)

 

Kepimo laikas: apie 15 min.

Mitybos informacija Receptas Varškės trikampiukai

Porcija / vnt 100 g / ml