Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Varškės apkepas su obuoliais

Sudėtingas iki 80 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Varškės apkepas su obuoliais

Tešlai:

2 pakeliai Dr. Oetker vanilės skonio pudingo 25 g manų kruopų 4 g Dr. Oetker kepimo miltelių 3 kiaušinių baltymai 120 g cukraus miltelių 50 g razinų

paruošimas

paruošimas

1

Tešlai:

500 g nuluptu obuoliu be seklu

500 g minkštos varškes

3 kiaušiniu tryniai

50 g lydyto sviesto

2 valgomieji šaukštai romo

Citrinos žieveles

Cinamono

2 pakeliai Dr. Oetker vaniles skonio pudingo

25 g manu kruopu

4 g Dr. Oetker kepimo milteliu

3 kiaušiniu baltymai

120 g cukraus milteliu

50 g razinu

2

Gaminimas

Nuluptus obuolius be seklu supjaustyti stambiais gabaliukais. Kepimo forma (25x30) ištepti riebalais ir tolygiai sudeti obuolius

Varške, trynius, sviesta, roma, citrinos žievele sudeti i dubeni. Suberti kepimo miltelius sumaišytus su pudingo milteliais ir manu kruopomis. Viska gerai išmaišyti.

Baltymus suplakti iki standžiu putu pamažu suberiant cukraus miltelius.

I varškes mase atsargiai supilti suplaktus baltymus ir suberti razinas. Guata mase supilti ant obuoliu ir ideti i orkaite.

 

Elektrine orkaite:

170° C vidurineje orkaites dalyje (prieš dedant ikaitinti)

 

Dujine orkaite:

150° C (prieš dedant ikaitinti)

 

Kepimo laikas: apie 30 min.

 

Iškepta apkepa šiek tiek atvesinti ir šilta patiekti ant stalo.

Mitybos informacija Receptas Varškės apkepas su obuoliais

Porcija / vnt 100 g / ml