Flag

Vanilinis pieno želė tortas su vyšniomis

7 porcijų
Pažengusiems
150
Naujas gardus receptas visiems, kurie mėgsta tortus
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Patarimai ir gudrybės
Jeigu desertui naudosite Dr.Oetker birią želatiną, jos reikės 30 g.
Patarimai ir gudrybės
Jeigu vyšnios pakankamai saldžios, jų nebūtina užberti cukrumi. Desertui galima naudoti kitokias jūsų mėgstamas uogas. 
Patarimai ir gudrybės
Serviravimo lėkštę perliekite vandeniu, kad galėtumėte želė pastumti iš vienos vietos į kitą.
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image

Sudedamosios dalys

Reikės
7 pak.Vanilės skonio milteliai pieno kokteiliui (vanilės arba bananų skonio)
1,4 lpieno
3 pak.Dr. Oetker želatina lapeliais
0,5 kgvyšnių
2 - 3 v.š.cukraus

Peržiūrėti produktus

Picture - Dr. Oetker želatina lapeliais
1

Vyšnių paruošimas

Vyšnias nuplaukite. Pusei jų pašalinkite kauliukus, o minkštimą sudėkite į dubenį ir užberkite cukrumi. Kartas nuo karto pamaišykite, kad cukrus ištirptų.

2

Galutiniai žingsniai

Į puodą supilkite pieną, sudėkite želatinos lapelius ir 10 min. palikite brinkti. Tada ant silpnos kaitros nuolat maišydami pieną pakaitinkite, kad želatina ištirptų. Nukelkite pieną nuo viryklės ir palikite atvėsti. Į atvėsusį pieną įmaišykite “Dr.Oetker Milkshake” pakelių turinį ir supilkite į želė formą, sumeskite cukrumi užpiltas vyšnias. Padėkite indą į šaldytuvą 2 val., kad želė sustingtų. Tada kelioms sekundėms pamerkite formą iki kraštų į dubenį su šiltu vandeniu (vanduo neturi apsemti želė), uždėkite ant formos serviravimo lėkštę ir apverskite formą, kad desertas atsidurtų lėkštėje. Dekoruokite jį likusiomis uogomis, jas galima apiberti milteliniu cukrumi. 

Patarimai ir gudrybės

  • Jeigu desertui naudosite Dr.Oetker birią želatiną, jos reikės 30 g.
  • Jeigu vyšnios pakankamai saldžios, jų nebūtina užberti cukrumi. Desertui galima naudoti kitokias jūsų mėgstamas uogas. 
  • Serviravimo lėkštę perliekite vandeniu, kad galėtumėte želė pastumti iš vienos vietos į kitą.