Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Vaniliniai kąsneliai

Pasigaminsite 12

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Vaniliniai kąsneliai

Jums reikės:

Papuošimui:

paruošimas

paruošimas

1

Jums rekės:

65 g minkšto margarino

 

100 g cukraus

 

1 kiaušinio trynys

 

½ šaukštelio „Dr. Oetker“ vanilės aromato

 

200 g miltų

 

2 ½ šaukštelio „Dr. Oetker“ kepimo miltelių

 

75 ml riebaus pieno

2

Papuošimui:

200 g cukraus pudros

 

„Dr. Oetker“ spalvotų pabarstukų

 

65 g minkšto sviesto

 

½ šaukštelio apelsino žievelės

3

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180ºC. Kepimo skardą išklokite sviestiniu popieriumi.

 

Dubenyje išplakite margariną su cukrumi iki purios baltos masės. Įmuškite kiaušinio trynį ir įpilkite vanilės aromato.

 

Miltus išsijokite su kepimo milteliais, pamažu supilkite pieną gerai išmaišydami po kiekvieno pylimo, kol tešla taps vienodai tiršta.

 

Tešlą supilkite į konditerinį maišą.

 

Kepimo skardoje išspauskite nedidelius kauburėlius – turėtumėte pasigaminti 24.

 

Kepkite 10–12 minučių, kol pakils ir lengvai paruduos. Iškeptus atvėsinkite.

 

Glaistui į dubenį suberkite pusę cukraus pudros ir pamažu įpilkite 2 –3 šaukštus vandens, kol glaistas taps glotnus. Iškeptus ir atvėsusius sausainius aptepkite šiuo glaistu – tik ant 12 jų ir apibarstykite spalvotais pabarstukais.

 

Įdarui gerai išplakite sviestą. Pamažu suberkite likusią cukraus pudrą ir gerai išplakite. Įpilkite vanilės aromato. Pertepkite sausainius ir juos sulipinkite.

Mitybos informacija Receptas Vaniliniai kąsneliai

Porcija / vnt 100 g / ml
Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.