Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Vanilinė migdolų ir kriaušių tarta

6 porcijos

Vidutinio sudėtingumo 35 Minutės

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Vanilinė migdolų ir kriaušių tarta

Tešlai reikės:

100 g sviesto (šalto) (šalto)
180 g kvietinių miltų
50 g cukraus
1 a.š. Dr. Oetker vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
2 kiaušinių trynių

Įdarui reikės:

3 kriaušių (nuluptų) (nuluptų)
400 ml saldžių raudonų vaisių ir uogų sulčių (arba raudonojo vyno) (arba raudonojo vyno)
140 g cukraus
1 žiupsnelis druskos
2 kriaušių
30 g Dr. Oetker kukurūzų krakmolo “Gustin” “Gustin”
1 a.š. Dr. Oetker vanilinio cukraus
140 g migdolų miltų
1 a.š. miltelinis cukrus

paruošimas

paruošimas

1

Tešlos paruošimas

Tešlai į dubenį sutarkuokite šaltą sviestą, užberkite miltus, cukrų, vanilinį cukrų bei druską, įdėkite trynius ir viską suminkykite į kamuolį. Tešlą iškočiokite ir įklokite į maždaug 25 cm skersmens kepimo formą, peiliu padailinkite krepšelio kraštus.

2

Kriaušių paruošimas

Kriaušes sudėkite į verdančias sultis ir 5 min. pavirkite ir nukelkite nuo ugnies. Kriaušėms išilgai padarykite įpjovas ir išskleiskite lyg vėduokles ant migdolų masės.

3

Įdaro paruošimas

Įdarui kambario temperatūros sviestą iki purumo išplakite su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi. Tada po vieną įplakite kiaušinius, galiausiai įmaišykite krakmolą ir migdolų miltus. Įdarą tolygiai paskleiskite ant tešlos krepšelio.

4

Kepimas

Kepkite 160 °C orkaitėje maždaug 25 min. Tada kepinio viršų pridenkite folija ir kepkite dar maždaug 25 min. arba kol įdaras sutvirtės. Iškeptą atvėsusį pyragą pabarstykite milteliniu cukrumi.

Mitybos informacija Receptas Vanilinė migdolų ir kriaušių tarta

Porcija / vnt 100 g / ml

Naudojami Dr. Oetker produktai

Daugiau informacijos apie produktą

Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.