Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Vaisiniai paplotėliai

Pasigaminsite 6–8 paplotėlius

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Vaisiniai paplotėliai

Jums reikės:

paruošimas

paruošimas

1

Jums reikės

250 g miltų

 

½ šaukštelio druskos

 

2 šaukšteliai „Dr. Oetker“ kepimo miltelių

 

50 g sviesto

 

25 g cukraus

 

75 g razinų arba džiovintų vyšnių

 

200 ml natūralaus jogurto

 

Uogienės serviravimui

 

 

2

Gaminimas:

Įkaitinkite orkaitę iki 230ºC.

 

Dideliame dubenyje išsijokite miltus su kepimo milteliais, sudėkite sviestą. Rankomis sumaišykite sviestą su miltais, kol tešla taps panaši į duonos trupinius.

 

Suberkite cukrų, džiovintus vaisius ir mišinio viduryje padarę duobutę supilkite jogurtą, viską išmaišykite. Stenkitės neliesti rankomis, kad tešla nesušiltų.

 

Tešlą padėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus ir išminkykite. Iškočiokite tešlą iki 2,5 cm storio ir naudodami apie 5 cm skersmens formelę išpjaukite iš tešlos apskritimus.

 

Tešlos apskritimus išdėliokite riebalais išteptoje skardoje, patepkite jų paviršius pienu ir pabarstykite cukrumi. Kepkite 12–15 minučių, kol pakils ir lengvai paruduos.

 

Iškepusius atvėsinkite ir patiekite su šiltu lydytu sviestu arba uogiene.

Mitybos informacija Receptas Vaisiniai paplotėliai

Porcija / vnt 100 g / ml
Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.