Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Vaisių ir riešutų pyragas

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Vaisių ir riešutų pyragas

Jums reikės:

75 g maltų migdolų 50 g cukruje išmirkytų vyšnių, perpjautų pusiau 175 g įvairių džiovintų vaisių ir dar šiek tiek apibarstymui 75 g migdolų riekelių ir dar šiek tiek apibarstymui

paruošimas

paruošimas

1

Jums reikės:

225 g minkšto sviesto

 

225 g cukraus

 

1 ½ šaukštelio malto cinamono

 

2 šaukšteliai „Dr. Oetker“ migdolų aromato

 

4 vidutinio dydžio kiaušiniai, išplakti

 

200 g miltų

 

75 g maltų migdolų

 

50 g cukruje išmirkytų vyšnių, perpjautų pusiau

 

175 g įvairių džiovintų vaisių ir dar šiek tiek apibarstymui

 

75 g migdolų riekelių ir dar šiek tiek apibarstymui

2

Gaminimas:

Įkaitinkite orkaitę iki 150ºC. Duonai kepti skirtą kepimo skardą ištepkite riebalais.

 

Elektriniu plaktuvu išplakite sviestą su cukrumi, cinamonu ir migdolų aromatu iki purios baltos masės.

 

Pamažu supilkite išplaktus kiaušinius ir, jei tešla sušoka gabaliukais, įberkite šiek tiek miltų.

 

Įmaišykite likusius miltus ir migdolus, suberkite vyšnias, džiovintus vaisius ir migdolus bei gerai išmaišykite. Tešlą supilkite į paruoštą kepimo skardą, apibarstykite likusiomis vyšniomis, džiovintais vaisiais ir migdolais.

 

Kepkite pusantros valandos. Iškepusį atvėsinkite.

Mitybos informacija Receptas Vaisių ir riešutų pyragas

Porcija / vnt 100 g / ml