Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Vaiduoklių užkandis

Maži picų paplotėliai su vaiduoklių formos sūriu

16 vienetai

Vidutinio sudėtingumo 40 Minutes

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Vaiduoklių užkandis

Pomidorų padažui:

1 svogūnas (mažo)
1 skil. česnako
1 - 2 v.š. augalinio aliejaus
1 pak. Dr. Oetker vanilinio cukraus
250 g pomidorų (nuluptų, gali būti konservuoti)
1 citrinos gabalėlio sulčių
druskos (trupučio)
raudonėlio (trupučio)
šviežiai maltų pipirų (trupučio)

Tešlai:

400 g kvietinių miltų
2 a.š. Dr. Oetker kepimo miltelių
250 g varškės (mažo riebumo, tepamos)
75 ml pieno
125 ml augalinio aliejaus
1 a.š. druskos

Priedai:

200 g gouda sūrio (plonai pjaustyto)
16 skil. salami dešros
raudonėlio

paruošimas

paruošimas

1

Pomidorų padažas

Nulupkite svogūną ir česnaką ir smulkiai pjaustykite. Įkaitinkite aliejų keptuvėje. Supilkite svogūną, česnaką ir trumpai pakepkite. Supilkite vanilinį cukrų ir pomidorus, viską užvirkite ir troškinkite maždaug 10 minučių neuždengdami keptuvės. Į paruoštą padažą įpilkite citrinos sulčių, raudonėlio, druskos ir pipirų.

2

Tešla

Sumaišykite miltus su kepimo milteliais. Sudėkite likusius tešlai skirtus ingredientus ir viską gerai išmaišykite iki vientisos masės. Gautą tešlą suskirtykite į nedidelius gabalėlius (16vnt), juos iškočiokite, kad gautumėte apvalios formos apie 10cm skersmens picutes. Jas visas sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.

Ant picos paplotėlių tepkite pomidorų pastos (palikdami šiek tiek vietos kraštuose), ant viršaus dėkite saliami dešrą, pabarstykite raudonėlio.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite apie 10 minučių.

Ištraukite picos paplotėlius, ant jų sudėkite iš sūrio suformuotas vaiduoklių formeles (juos galite suformuoti ranka arba sausainių formelėmis, jei tokias turite) ir dar kepkite orkaitėje apie 6-8 minutes.

Iškepusios paplotėlius papuoškite gvazdikėliais ar kmynais kaip nurodyta paveiklėlyje.

Jeigu vienu kartu skardoje visi paplotėliai netelpa, kepkite dvejose skardose arba du kartus.

Skanaus!

Mitybos informacija Receptas Vaiduoklių užkandis

Porcija / vnt 100 g / ml
Energinė vertė 712kJ
170kcal
848kJ
203kcal
Riebalų 8.2g 9.8g
Angliavandenių 19g 23g
Baltymų 4.7g 5.7g