Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Trijų sluoksnių šokoladinis tortas

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Trijų sluoksnių šokoladinis tortas

Jums reikės:

Šaukštelis „Dr. Oetker“ vanilės aromato 150 g savikėlių miltų 25 g kakavos miltelių

Glaistui:

paruošimas

paruošimas

1

Jums reikės:

175 g minkšto kambario temperatūros sviesto ir dar šiek tiek skardai patepti

 

175 g rudojo melasos cukraus

 

3 vidutinio dydžio kiaušiniai

 

Šaukštelis „Dr. Oetker“ vanilės aromato

 

150 g savikėlių miltų

 

25 g kakavos miltelių

2

Glaistui

300 g tamsaus šokolado

 

4 šaukštai sirupo

 

75 g sviesto

 

150 ml riebios grietinėlės

3

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180ºC. Tris 18 cm skersmens kepimo skardas patepkite riebalais ir išklokite sviestiniu popieriumi.

 

Sviestą, cukrų, kiaušinius, vanilę, miltus ir kakavos miltelius gerai išplakite elektriniu plaktuvu iki purios masės. Tešlą padalinkite į tris lygias dalis ir supilkite į paruoštas kepimo skardas. Šaukštu išlyginkite paviršius.

 

Kepkite apie 20 minučių, kol pakils ir sutvirtės. Iškepusius atšaldykite.

 

Įdarui sulaužykite 100 g šokolado ir ištirpinkite karšto vandens garų vonelėje. Kai šokoladas ištirps, supilkite pusę sirupo ir sviestą. Viską gerai išmaišykite. Kai atvės, pertepkite šiuo įdaru iškeptus pyrago lakštus.

 

Sulaužykite kitus 150 g šokolado ir suberkite į karščiui atsparų dubenį. Pakaitinkite grietinėlę su likusiu sirupu, bet neužvirkite. Supilkite karštą grietinėlę ant šokolado ir palaukite, kol šokoladas ištirps, nuolat pamaišydami. Mišinį atvėsinkite.

 

Iš likusio šokolado peiliu suformuokite drožles ir atidėkite jas papuošimui.

 

Glaistu aptepkite pertepto pyrago viršų ir šonus. Apibarstykite šokolado drožlėmis.

Mitybos informacija Receptas Trijų sluoksnių šokoladinis tortas

Porcija / vnt 100 g / ml
Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.