Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Sausainiai su spanguolėmis ir migdolais

Pasigaminsite 16 sausainių

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Sausainiai su spanguolėmis ir migdolais

Jums reikės:

50 g avižinių dribsnių 75 g džiovintų spanguolių Keli lašai „Dr. Oetker“ natūralaus migdolų aromato

paruošimas

paruošimas

1

Jums reikės

100 g kambario temperatūros sviesto

 

100 g šviesaus rudojo cukraus

 

2 šaukštai medaus

 

1 kiaušinio trynys

 

175 g miltų

 

1 šaukštelis „Dr. Oetker“ kepimo miltelių

 

50 g avižinių dribsnių

 

75 g džiovintų spanguolių

 

Keli lašai „Dr. Oetker“ natūralaus migdolų aromato

2

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180ºC ir išklokite kepimo skardą sviestiniu popieriumi.

 

Sviestą išmaišykite su cukrumi iki purios baltos masės. Įmaišykite kiaušinio trynį ir medų.

 

Miltus išsijokite kartu su kepimo milteliais, suberkite avižinius dribsnius, džiovintas spanguoles ir įpilkite migdolų aromato.

 

Tešlą padalinkite į 16 lygių graikinio riešuto dydžio dalių ir suformuokite iš jų sausainius. Išdėliokite juos kepimo skardoje ir palikite tarpus.

 

Iškepusius atvėsinkite.

Mitybos informacija Receptas Sausainiai su spanguolėmis ir migdolais

Porcija / vnt 100 g / ml