Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Sausainiai su saulėgrąžų sėklomis

Pasigaminsite 15 sausainių

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Sausainiai su saulėgrąžų sėklomis

Tešlai:

75 g avižinių dribsnių 3 šaukšteliai saulėgrąžų sėklų ½ šaukštelio tarkuotos apelsino žievelės 2 šaukšteliai šviežiai spaustų apelsinų sulčių

Papuošimui:

paruošimas

paruošimas

1

Tešlai:

75 g kambario temperatūros sviesto arba margarino

 

75 g šviesaus rudojo cukraus

 

1 vidutinio dydžio kiaušinis, išplaktas

 

100 g miltų

 

½ šaukštelio „Dr. Oetker“ kepimo miltelių

 

75 g avižinių dribsnių

 

3 šaukšteliai saulėgrąžų sėklų

 

½ šaukštelio tarkuotos apelsino žievelės

 

2 šaukšteliai šviežiai spaustų apelsinų sulčių

2

Papuošimui:

„Dr. Oetker“ dekoratyvinių maistinių dažų tūbelės

3

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180ºC. Kepimo skardą išklokite sviestiniu popieriumi.

 

Dubenyje išmaišykite sviestą su cukrumi iki purios baltos masės. Įmaišykite kiaušinį.

 

Miltus išsijokite su kepimo milteliais, suberkite avižinius dribsnius, saulėgrąžų sėklas, apelsino žievelę ir supilkite apelsinų sultis. Viską išmaišykite ir suformuokite tešlą.

 

Šaukštu suformuokite 15 sausainių ir kepimo skardoje išdėliokite juos palikdami tarpus. Sausainius šiek tiek prispauskite šaukštu, kad išsilygintų paviršius.

 

Kepkite apie 15–20 minučių. Po to palikite atvėsti.

 

Pieškite ant sausainių savo pasirinktus ornamentus, naudodami „Dr. Oetker“ dekoratyvinius maistinius dažus. Leiskite papuošimams sustingti.

Mitybos informacija Receptas Sausainiai su saulėgrąžų sėklomis

Porcija / vnt 100 g / ml
Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.