Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Sausainiai su šokolado gabaliukais

Šiuos didelius sausainius labai lengva pagaminti. Vietoj juodojo šokolado gabaliukų jiems puikiausiai tiks ir baltasis šokoladas.

Pasigaminsite 20 sausainių

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Sausainiai su šokolado gabaliukais

Tešlai:

paruošimas

paruošimas

Tešlai:

125 g kambario temperatūros sviesto

 

125 g cukraus

 

2 šaukštai sirupo

 

125 g savikėlių miltų

 

½ šaukštelio „Dr. Oetker“ kepimo miltelių

 

125 g avižinių dribsnių

 

100 g šokolado gabaliukų

2

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180ºC ir kepimo skardą patepkite sviestu.

 

Puode sviestą lengvai išmaišykite su cukrumi ir sirupu, kol sviestas ištirps, bet neužvirkite.

 

Sviesto mišinį supilkite į dubenį ir leiskite atvėsti.

 

Įmaišykite miltus, kepimo mitelius, avižinius dribsnius ir pusę šokolado gabaliukų. Viską gerai išmaišykite.

 

Tešlą padalinkite į 20 lygių dalių ir rankomis suformuokite sausainius. Tarp sausainių kepimo skardoje palikite tarpus ir į juos susmaigstykite likusius šokolado gabaliukus.

 

Kepkite 12–15 minučių, kol sausainiai pakils ir paruduos. Palikite, kad atvėstų.

 

Patarimas: prieš suberdami į tešlą šokolado gabaliukus patikrinkite, kad ji nebūtų per karšta, nes šokolado gabaliukai ištirps ir sausainiai atrodys negražiai.

Mitybos informacija Receptas Sausainiai su šokolado gabaliukais

Porcija / vnt 100 g / ml
Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.