Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Sausainiai su šokolado gabaliukais ir avižiniais dribsniais

Šie naminiai sausainiai ne tik patenkina visų skonį, bet yra ir puikus skaidulų šaltinis.

 

 

Pasigaminsite 16 sausainių

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Sausainiai su šokolado gabaliukais ir avižiniais dribsniais

Tešlai:

100 g šviesaus rudojo cukraus 1 kiaušinis, išplaktas Keli lašai „Dr. Oetker“ natūralaus apelsinų aromato 100 g pieniško šokolado gabaliukų

paruošimas

paruošimas

1

Tešlai:

100 g kambario temperatūros sviesto arba margarino

 

100 g nesaldintų avižinių dribsnių

 

1 šaukštelis „Dr. Oetker“ kepimo miltelių

 

175 g viso grūdo kvietinių miltų

 

100 g šviesaus rudojo cukraus

 

1 kiaušinis, išplaktas

 

Keli lašai „Dr. Oetker“ natūralaus apelsinų aromato

 

100 g pieniško šokolado gabaliukų

2

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180ºC ir išklokite kepimo skardą sviestiniu popieriumi.

 

Sviestą arba margariną išplakite su cukrumi iki purios baltos masės.

 

Įmaišykite išplaktą kiaušinį ir apelsinų aromatą. Įmaišykite likusius ingredientus ir suformuokite tešlą.

 

Tešlą padalinkite į 16 lygių graikinio riešuto dydžio dalių ir suformuokite iš jų rutuliukus. Išdėliokite juos kepimo skardoje palikdami tarpus ir kiekvieną prispauskite šakute.

 

Kepkite apie 10 minučių, kol sausainiai lengvai paruduos.

 

Prieš valgydami leiskite sausainiams atvėsti.

Mitybos informacija Receptas Sausainiai su šokolado gabaliukais ir avižiniais dribsniais

Porcija / vnt 100 g / ml
Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.