Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Sausainiai širdelės su braškių želė ir baltuoju šokoladu

apie 25 - 30 vienetai

Vidutinio sudėtingumo 40 Minutės

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Sausainiai širdelės su braškių želė ir baltuoju šokoladu

Jums reikės:

300 g miltų
150 g sviesto (šalto ir supjaustyto kubeliais) (šalto ir supjaustyto kubeliais)
60 g cukraus
1 a.š. druskos
½ a.š. Dr. Oetker kepimo miltelių
1 kiaušinio

Papuošimui:

300 ml vandens
1 pak. Dr. Oetker braškių skonio želės
100 g Dr. Oetker baltojo šokolado skonio glajaus

paruošimas

paruošimas

1

Sausainių tešla

Visus sausainių ingredientus (miltus, sviestą, cukrų, druską, kepimo miltelius, kiaušinį) sudėkite į dubenį ir išmaišyti rankomis arba plaktuvu iki vientisos masės. Gautą tešlą įdėkite į šaldytuvą 30 minučių. Tada tešlą iškočiokite iki maždaug 2 mm storio ant miltais pabarstyto paviršiaus. Pasiimkite širdelių formeles. Jums prireiks dviejų dydžių širdelės formelių. Su didesniąja širdies formele suformuokite visus sausainius. Tada paimkite mažesnę širdies formelę ir iš pusės sausainių išimkite vidines dalis. Sausainius sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 180 ° C įkaitintoje orkaitėje apie 8 - 10 min. Iškepusius sausainius palikite atvėsti.

2

Dekoravimas

Želė paruošimas: Užvirinkite 500ml vandens. Želė maišelio turinį supilkite į užvirintą vandenį ir maišykite kol milteliai visai ištirps. Leiskite želė atvėsti.

3

Šokolado paruošimas

Paimkite baltajį šokoladą ir ištirpinkite jį dubenyje virš verdančio vandens puodo. Tada paimkite pilnavidurį širdies formos sausainį, ištepkite baltuoju šokoladu ir ant viršaus uždėkite sausainį su širdelės formos skyle. Taip padarykite su visais sausainiais. Kai želė pradedės kietėti, atsargiai supilkite ją į mažesnes širdeles. Palikite sausainius kol sukietės želė. Skanaus!

Mitybos informacija Receptas Sausainiai širdelės su braškių želė ir baltuoju šokoladu

Porcija / vnt 100 g / ml

Naudojami Dr. Oetker produktai

Daugiau informacijos apie produktą

Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.