Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Sausainiai Saldieji margučiai

 

apytiksliai 30 - 40 vienetai

Lengvai paruošiamas 30 Minutes

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Sausainiai Saldieji margučiai

Tešlai:

200 g miltų
100 g migdolų miltų
50 g cukraus pudros
150 g sviesto
1 pak. Dr. Oetker vanilinio cukraus (16 g)
10 lašelių Dr. Oetker apelsinų aromato
1 kiaušinio trynys
1 žiupsnelis druskos

Papuošimas:

1 pak. Dr. Oetker žydro cukraus glajaus
1 pak. Dr. Oetker rožinio cukraus glajaus
1 pak. Dr. Oetker balto cukraus glajaus
1 pak. Dr. Oetker pabarstukų „Sidabriniai žirneliai“
1 pak. Dr. Oetker pabarstukų „Auksiniai perlai“

paruošimas

paruošimas

1

Tešlos paruošimas

Iš miltų, migdolų, cukraus pudros, sviesto, vanilinio cukraus, aromato, trynio ir druskos užminkykite vientisos konsistencijos tešlą. Jei tešla per sausa, įpilkite šaukštą šalto vandens. Tešlą įvyniokite į maistinę plėvelę ir laikykite šaldytuve apie 40 minučių. Tada išimkite iš šaldytuvo ir padėkite ant miltais apibarstyto stalo. Iškočiokite apie 0,5 cm storio lakštą ir formelėmis išpjaustykite margučių formas.

2

Kepimas

Sausainukus šaukite į orkaitę. Iškeptus sausainius perdėkite ant grotelių ir palikite atvėsti. Dujinė orkaitė: 180 °C Elektrinė orkaitė: 180 °C Papildoma informacija: Dujinės orkaitės iš anksto nekaitinkite. Elektrinę orkaitę prieš kepimą įkaitinkite. Kepimo laikas: 10–15 min.

3

Puošimas

Kai sausainiai visiškai atvės, karšto vandens vonelėje ištirpinkite glajų ir apipilkite juo sausainius. Cukraus perlais puoškite sausainius, kol glajus dar nesustingęs, o glajaus pieštukais puoškite jau sustingusį glajų. Jei glajus jau sustingęs, perlus galite pritvirtinti desertinio glajaus pieštuku arba panaudojant pakuotėje likusį glajaus likutį, jį vėl ištirpinę karšto vandens vonelėje.

Mitybos informacija Receptas Sausainiai Saldieji margučiai

Porcija / vnt 100 g / ml
Energinė vertė 131kJ
31kcal
723kJ
173kcal
Riebalų 2.9g 16g
Angliavandenių 0.2g 1g
Baltymų 1.1g 6.3g