Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Prieskoninis obuolių pyragas

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Prieskoninis obuolių pyragas

Tešlai:

2 šaukšteliai prieskonių mišinio (cinamonas, muskato riešutas, kardamonas) Smulkiai tarkuotos vienos citrinos žievelės 175 g sviesto, tirpinto 2 vidutinio dydžio kiaušiniai 50 g rudojo cukraus

paruošimas

paruošimas

1

Tešlai:

225 g obuolių , supjaustytų ir išimtomis sėklytėmis

 

110 g razinų

 

150 ml pieno

 

175 g šviesaus rudojo cukraus

 

350 g miltų

 

4 šaukšteliai „Dr. Oetker“ kepimo miltelių

 

2 šaukšteliai prieskonių mišinio (cinamonas, muskato riešutas, kardamonas)

 

Smulkiai tarkuotos vienos citrinos žievelės

 

175 g sviesto, tirpinto

 

2 vidutinio dydžio kiaušiniai

 

50 g rudojo cukraus

2

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180ºC. 20 cm skersmens kepimo skardą ištepkite riebalais.

 

Obuolius sumaišykite su razinomis, užpilkite pieno ir padėkite į šalį.

 

Kitame dubenyje išmaišykite rudąjį cukrų, miltus, kepimo miltelius, prieskonius ir citrinos žievelę. Po vieną įmuškite kiaušinius ir sudėkite sviestą.

 

Sudėkite obuolių ir razinų mišinį į paruoštą tešlą.

 

Tešlą sukrėskite į paruoštą kepimo skardą, apibarstykite ruduoju cukrumi ir kepkite apie 1 valandą 10 minučių, kol pyragas pakils ir sutvirtės.

 

Prieš patiekdami pyragą atšaldykite.

Mitybos informacija Receptas Prieskoninis obuolių pyragas

Porcija / vnt 100 g / ml
Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.