Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Persikų ir abrikosų džemas

Persikų ir abrikosų džemas,

Vidutinio sudėtingumo Iki 60 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Persikų ir abrikosų džemas

:

paruošimas

paruošimas

1

Jums reikės:

 500 g. persikų (grynasis svoris)

 400 g. abrikosų (grynasis svoris)

 75 g. razinų

 175 ml. baltojo vyno acto

 50 g. kapotų migdolų

 300 g. cukraus

 1 arbatinis šaukštelis druskos

 ¼ arbatinio šaukštelio maltų pipirų

 1 šaukštas garstyčių sėklų

 1 pakuotė Dr. Oetker „Gelfix 2:1“

2

Pasiruošimas


Perlieti persikus verdančiu vandeniu, perplauti šaltu vandeniu ir nulupti. Pašalinti kauliukus ir pasverti 400 g. Abrikosus nuplauti šaltu vandeniu, pašalinti kauliukus ir pasverti 300 g. Persikus ir abrikosus supjaustyti mažais gabaliukais ir pertrinti.

3

Gaminimo būdas:

Į persikų ir abrikosų masę suberti Dr. Oetker „Gelfix 2:1“, sumaišytą su dviem šaukšteliais cukraus. Nuolatos maišant užvirti. Sudėti likusį cukrų ir ant nedidelės ugnies virti kol vaisiai suvirs. Nuimti nuo viryklės. Supilti gautą masę į paruoštus indus, užsukti dangtelius, apversti ir palaikyti tokioje padėtyje apie 5 min.

Mitybos informacija Receptas Persikų ir abrikosų džemas

Porcija / vnt 100 g / ml