Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Pats geriausias šokoladinis pyragas

8–10 porcijų

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Pats geriausias šokoladinis pyragas

Tešlai:

200 g savikėlių miltų 25 g kakavos miltelių Šaukštelis „Dr. Oetker“ kepimo miltelių ½ šaukštelio sodos ½ šaukštelio „Dr. Oetker“ vanilės aromato

paruošimas

paruošimas

1

Tešlai:

50 g juodojo šokolado

 

115 g minkšto sviesto

 

225 g tamsaus rudojo cukraus

 

2 vidutinio dydžio kiaušiniai, išplakti

 

150 ml natūralaus jogurto

 

200 g savikėlių miltų

 

25 g kakavos miltelių

 

Šaukštelis „Dr. Oetker“ kepimo miltelių

 

½ šaukštelio sodos

 

½ šaukštelio „Dr. Oetker“ vanilės aromato

2

Glaistui

85 g šokolado

 

115 g kambario temperatūros sviesto

 

175 g cukraus pudros

 

½ šaukštelio „Dr. Oetker“ vanilės aromato

 

Kakavos miltelių pabarstyti

 

25,5 cm skersmens širdelės formos kepimo skardos, išteptos riebalais

3

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180ºC.

 

Šokoladą sulaužykite gabaliukais ir ištirpinkite dubenyje virš karšto vandens garų.

 

Elektriniu plaktuvu išplakite sviestą su cukrumi iki purios baltos masės.

 

Kiaušinius išplakite su jogurtu ir sumaišykite su prieš tai pasigamintu mišiniu. Gerai išmaišykite.

 

Tešlą supilkite į paruoštą kepimo skardą ir kepkite 40–45 minutes, kol pyragas pakils ir sutvirtės. Iškepusį atšaldykite.

 

Glaistui ištirpinkite šokoladą karšto vandens garų vonelėje kaip ir tešlai. Sviestą išplakite dubenyje kartu su cukraus pudra, supilkite vanilės aromatą ir ištirpusį šokoladą bei gerai išmaišykite.

 

Glaistu aptepkite atšalusį pyragą ir peiliu išraižykite paviršių. Apibarstykite kakavos milteliais.

Mitybos informacija Receptas Pats geriausias šokoladinis pyragas

Porcija / vnt 100 g / ml
Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.