Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Šokoladinės širdelės su amaretu

2 porcijos

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Šokoladinės širdelės su amaretu

Jums reikės:

Glaistui:

paruošimas

paruošimas

1

Jums reikės:

50 g cukraus

 

1 vidutinio dydžio kiaušinis

 

40 g miltų

 

½ šaukštelio „Dr. Oetker“ kepimo miltelių

 

10 g kakavos miltelių

 

2 šaukšteliai amareto

 

100 ml plakamosios grietinėlės

 

„Dr. Oetker“ šokoladinių širdelių

2

Glaistui

4 ½ šaukšto grietinėlės

 

100 g juodojo šokolado

 

Šaukštelis sviesto

3

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180ºC. 20 cm kepimo skardą ištepkite riebalais.

 

Cukrų išplakite su kiaušiniu iki putų. Išsijokite miltus, kepimo ir kakavos miltelius ir įmaišykite į kiaušinių masę. Masę supilkite į paruoštą kepimo skardą.

 

Kepkite 12–15 minučių. Iškepusį atvėsinkite ir išpjaukite keturias maždaug 7 cm ilgio širdeles. Kiekvieną širdelę apšlakstykite amaretu.

 

Glaistui pakaitinkite grietinėlę, bet neužvirkite, sudėkite šokoladą ir sviestą ir ištirpinkite. Palikite šiek tiek atvėsti.

 

Išplakite grietinėlę iki standžių putų ir ja sulipinkite po dvi širdeles.

 

Aptepkite atvėsusiu šokoladiniu glaistu ir apibarstykite šokoladinėmis „Dr. Oetker“ širdelėmis.

Mitybos informacija Receptas Šokoladinės širdelės su amaretu

Porcija / vnt 100 g / ml
Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.