Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Šokoladinis tortas

12 porcijų

Lengvai paruošiamas 12 porcijų iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Šokoladinis tortas

Tešlai:

2 vidutinio dydžio kiaušiniai 140 ml grietinės 2 šaukštai sirupo Šaukštelis „Dr. Oetker“ vanilės aromato Įvairiaspalvių valgomų gėlyčių papuošimui

Glajui:

Kreminiam įdarui:

paruošimas

paruošimas

1

Tešlai:

150 g sviesto

 

150 g rudojo melasos cukraus

 

150 g miltų

 

40 g kakavos miltelių

 

2 šaukšteliai „Dr. Oetker“ kepimo miltelių

 

½ šaukštelio sodos

 

2 vidutinio dydžio kiaušiniai

 

140 ml grietinės

 

2 šaukštai sirupo

 

Šaukštelis „Dr. Oetker“ vanilės aromato

 

Įvairiaspalvių valgomų gėlyčių papuošimui

2

Glajui:

150 ml riebios grietinėlės

 

150 g juodojo šokolado

3

Kreminiam įdarui:

100 g minkšto sviesto

 

200 g cukraus pudros

 

Šaukštelis „Dr. Oetker“ vanilės aromato

 

100 g juodojo šokolado, tirpinto

4

Gaminimas:

Įkaitinkite orkaitę iki 180ºC. Dvi 18 cm skersmens kepimo formas ištepkite riebalais.

 

Dubenyje gerai išplakite sviestą su cukrum ir suberkite išsijotus sausuosius ingredientus.

 

Išplakite kiaušinius su grietine, sirupu ir vanilės aromatu ir supilkite į prieš tai paruoštą mišinį. Viską gerai išmaišykite.

 

Tešlą padalinkite į dvi lygias dalis ir supilkite į paruoštas kepimo skardas. Kepkite kiekvieną jų 20–25 minutes. Iškepusį pyragą atvėsinkite.

 

Gamindami glaistą pakaitinkite grietinėlę, bet jos neužvirkite. Suberkite šokoladą ir palaukite, kol ištirps. Lengvai išmaišykite ir palikite atvėsti.

 

Sumaišykite visus kreminio įdaro ingredientus ir pertepkite juo atšalusio pyrago puses. Pyrago viršų ir šonus aptepkite glaistu.

 

Papuoškite spalvotomis valgomomis gėlytėmis.

Mitybos informacija Receptas Šokoladinis tortas

Porcija / vnt 100 g / ml
Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.