Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Šokoladinio biskvito pyragėliai

Pasigaminsite 16 pyragėlių

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Šokoladinio biskvito pyragėliai

Tešlai:

Glaistui:

Papuošimui:

Išsijotos cukraus pudros Šviežių braškių

paruošimas

paruošimas

1

Tešlai:

175 g margarino

 

175 g cukraus

 

3 vidutinio dydžio kiaušiniai

 

130 g išsijotų savikėlių miltų

 

40 g kakavos miltelių

2

Glaistui:

75 g sviesto

 

175 g cukraus pudros

 

3 šaukštai kakavos miltelių

 

Pieno arba šilto vandens

3

Papuošimui:

Išsijotos cukraus pudros

 

Šviežių braškių

4

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180ºC. Specialioje keksiukams kepti skirtoje formoje išdėliokite popierines keksiukų formeles.

 

Sviestą išmaišykite su cukrumi iki purios baltos masės. Pamažu įmuškite kiaušinius ir jei tešla sušoka, įmaišykite šiek tiek miltų. Įmaišykite likusius miltus ir kakavos miltelius.

 

Šaukštu išdėliokite tešlą paruoštose kepimo formelėse lygiomis dalimis. Kepkite 20–25 minučių, kol iškils ir taps tvirti.

 

Iškepusius keksiukus atvėsinkite.

 

Atšalusius perpjaukite pusiau ir sulipinkite glajumi.

 

Glaistui reikės dubenyje gerai išplakti sviestą, pamažu įmaišyti cukrų ir kakavos miltelius. Įpilkite tiek pieno arba vandens, kad glajus taptų glotnus.

 

Kiekvieną pyragėlį apibarstykite cukraus pudrą ir ant viršaus uždėkite šviežių braškių.

Mitybos informacija Receptas Šokoladinio biskvito pyragėliai

Porcija / vnt 100 g / ml
Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.